3-trinns mattesystem

Vårt entresystem bidrar til bedre inneklima, som igjen er med på å bedre livskvaliteten for personer med luftveissykdommer. Vårt entresystem er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

System alternativ 1:

Trinn 1: Entré Fotskraperist

Varmgalvaniserte fotskraperister fanger effektivt opp grov skitt, småstein og snø. Vi tilbyr pressrister i varmgalvanisert stål fra 25mm. tykkelse til kjørbare rister. Rammer, L-profiler leveres med og uten støpeklør etter ønske/behov. Ekstra understøtter, T-profiler leveres ferdig montert i rammer ved større ristarealer. T-profilene anbefales til ristarealer større enn 1000 x 2000 mm. Dette styrker bæreevnen betraktelig, og gir muligheten til å dele opp ristene i håndterbare moduler. Bærestålet i ristene tilbys i 2, 3 og 4 mm. tykkelse, avhenger av krav til belastning. Maskeåpninger leveres i 30 x 11 mm. 30 x 14 mm. 20 x 20 mm. og 30 x 30 mm. alt etter krav og ønske. Fotskraperisten kan utstyres med børster og/eller gummi ilegg.

Trinn 2: MC Jaguar

MC Jaguar er en slitesterk skrapematte som passer utmerket i entreer med stor trafikk i offentlig miljø. Det kraftige mønsteret på oversiden er sklisikkert og skraper effektivt bort all grov skitt. Den har en åpen struktur som stanser og samler opp store mengder grov skitt i entreen. Den passer både innen- og utendørs, og er det perfekte valget til inngangspartier med stor mengde fottrafikk, handlevogner etc. Mattens relativt lave vekt gjør den lett å rengjøre, og den behøver ikke å løftes opp; matten rulles sammen slik at grus og sand ligger igjen i mattebrønnen. Matten rengjøres enkelt med kosting eller spyling med vann. Undersiden av matten er drenert, slik at vann kan renne bort og gulvet ventileres. MC Jaguar er bygd opp av moduler på 400 x 100 mm, som lett bygges sammen til valgfri størrelse og form. Modulene er lette å skjære til med kniv ved behov. Matten kan også leveres etter mål. Ved eventuell skade kan de berørte modulene enkelt byttes ut og dermed forlenges levetiden på hele matten.

Trinn 3: MC Entre

MC Entre er en matte som gir mange kreative muligheter. Et inngangsparti kan med enkelhet tilpasses slik at det blir en del av interiøret. MC Entre er konstruert for å tåle tung gangtrafikk samtidig som den fjerner fukt og mindre partikler fra skosålen uten at utseendet påvirkes.

System alternativ 2:

Trinn 1: Entré Fotskraperist

Varmgalvaniserte fotskraperister fanger effektivt opp grov skitt, småstein og snø. Vi tilbyr pressrister i varmgalvanisert stål fra 25mm. tykkelse til kjørbare rister. Rammer, L-profiler leveres med og uten støpeklør etter ønske/behov. Ekstra understøtter, T-profiler leveres ferdig montert i rammer ved større
ristarealer. T-profilene anbefales til ristarealer større enn 1000 x 2000 mm. Dette styrker bæreevnen betraktelig, og gir muligheten til å dele opp ristene i håndterbare moduler.
Bærestålet i ristene tilbys i 2, 3 og 4 mm. tykkelse, avhenger av krav til belastning. Maskeåpninger leveres i 30 x 11 mm. 30 x 14 mm. 20 x 20 mm. og 30 x 30 mm. alt etter krav og ønske. Fotskraperisten kan utstyres med børster og/eller gummi ilegg.

Trinn 2: MC Alutex

MC Alutex er produsert av 100% polypropylen tekstil i løkker i stedet for skåret luv, baksiden er av antiskli latex. MC Alutex er en effektiv skrap og tørkematte som er godt egnet i høyt trafikkerte områder, matten takler fint handlevogner og lettere traller. Hvis behovet er best mulig absorbering av vann og sand anbefaler vi MC Alutex, er behovet best mulig avskrapning anbefaler vi Alubrush-/tex.

Trinn 3: MC Entre

MC Entre er en matte som gir mange kreative muligheter. Et inngangsparti kan med enkelhet tilpasses slik at det blir en del av interiøret. MC Entre er konstruert for å tåle tung gangtrafikk samtidig som den fjerner fukt og mindre partikler fra skosålen uten at utseendet påvirkes.


Ta kontakt med oss

Ta kontakt med oss i dag på telefon 958 46 288 / 996 92 441 eller send oss en henvendelse ved å benytte skjema under kontakt.