Nyttige svar og spørsmål

«Er tepper bra mot allergi?»

Svar: «Dette er ikke et teppe, men et entresystem spesielt designet for å hindre smuss og fukt fra å transporteres inn i bygget. Dette vil være med på å redusere luftveisplager. Nettopp derfor er vårt entresystem anbefalt av Norges Asma- og Allergiforbund»

«Er det renslig med matter?»

Svar: «Vårt entresystem er syntetisk, og rengjøres daglig med et medfølgende teppebanker system. Dette forebygger oppblomstring av bakterier.»

«Blir ikke mattene veldig våte?»

Svar: «Vårt entresystem består av et polyamidgarn som er bygget opp på en bakside av gummi/vinyl som er vanntett. Polyamid er et syntetisk fiber og trekker ikke til seg fukt på samme måte som f.eks. bomull. Derfor vil den tilførte fuktigheten bli liggende i «bunnen» på matten»

«Hvor blir det av vannet på bunnen av matten?»

Svar: «Vannet vil fordeles jevnt i bunnen på matten og vil fordampe på naturligvis i løpet av de neste timene. Et godt ventilasjonsanlegg, samt varmekabler vil være med å forsterke denne effekten.»

«Hvorfor er et entresystem fra Miljøconcept bedre enn tradisjonelle leiematter?»

Svar: «Løse matter skiftes ut, men blir gjerne liggende i mange dager fulle av smuss før de skiftes ut. Våre entresystemer rengjøres daglig, og uten kjemiske rengjøringsmidler. Dette er med på å gi et bedre inneklima, samt bedre miljø»

«Hva gjør vi hvis noen søler på mattene?»

Svar: «Dette kan rengjøres enkelt med tradisjonelle rengjøringsprodukter. Da mattene er tørre rengjøres de med teppebankersystemet vårt.»

Ta kontakt med oss

Ta kontakt med oss i dag på telefon 958 46 288 / 996 92 441 eller send oss en henvendelse ved å benytte skjema under.